Wie zijn…

Jan Willem Steinman

Jan Willem Steinman studeerde in 1976 af aan de Rijksuniversiteit te Groningen in de Bedrijfseconomie, specialisatie marketing. Tijdens zijn studie was hij docent marketing aan de HEAO te Groningen.
Na zijn studie begon hij als directiesecretaris bij Spar Noord. Daarna vervulde hij de functies van Hoofd P&O en directeur van Spar Noord. Na de overname van Spar door Schuitema (de organisatie achter de supermarktketen C1000) werd hij logistiek directeur van Schuitema. Daarnaast stuurde hij de personeelsmanagers van Schuitema aan.
In 2003 verliet Jan Willem Steinman de Schuitema-organisatie en richtte zich op organisatieadvieswerk.

Jan Willem heeft 27 jaar lang zelfstandig ondernemers binnen Schuitema / C1000 begeleid. Hij heeft een uniek ondernemersplan ontwikkeld, wat vòòr en door cliënten kan worden ingezet.

Active Case Management
drs. J.W. Steinman
E.J. Potgieterweg 52
1851 CJ Heiloo
Mob 06 461 55 799
Email j.w.steinman@activecasemanagement.nl
www.activecasemanagement.nl/

Jos Mulder

Jos Mulder studeerde in 1972 af aan de HTS in Haarlem Weg- en Waterbouw.
Van 1980 – 1995 was Jos Mulder werkzaam bij Eriks B.V. te Alkmaar, een technische groothandel op het gebied van o.a. afdichtingsartikelen, kunststoffen, industriële slangen, appendages en meet- en regeltechniek.
Hij beëindigde zijn carrière bij Eriks B.V. als commercieel manager, waarbij hij een buitendienst aanstuurde van 26 vertegenwoordigers. Nadien was hij tot 2001 commercieel manager bij NMA Railway Signalling B.V. te Broek op Langedijk. Vanaf 2001 was hij werkzaam bij Boer & Croon waarbij hij o.a. projectleider was bij de Megabanenmarkt te Amsterdam.

Jos is bij uitstek een specialist in het netwerken. Door middel van netwerken weet Jos cliënten aan hun begeerde baan te helpen en zzp-ers aan hun opdrachten. Jos Mulder bekwaamde zich in praktische ervaringspsychologie om de cliënten optimaal te begeleiden, daarbij maakt hij gebruik van professionele testen. Tevens is hij geregistreerd mediator.

Active Case Management
ing. Jos J. Mulder
Heerenweg 133
1851 KN Heiloo
Mob 06 534 18 131
Email  josj.mulder@activecasemanagement.nl
www.activecasemanagement.nl/