Outplacement

Outplacement is een begeleiding die bij je ontslag aangeboden wordt door een gespecialiseerde dienstverlener. Active Case Management Alkmaar helpt met veel succes 50-plussers van werk naar werk te begeleiden. De begeleiding kan plaatsvinden door 1-op-1 begeleiding of een training in groepsverband voor maximaal 12 deelnemers.

Leeftijdsgrenzen vervagen. Langer doorwerken wordt normaal en de economische betekenis van kennis en ervaring wordt groter. Zowel voor werkgevers als werknemers neemt het aantal zekerheden af en het aantal keuzes toe. Werknemers gaan vaker experimenteren, switchen en kiezen in toenemende mate voor blijvende ontwikkeling. Rollen veranderen, projectmatig werken wordt de norm en samenwerken wordt belangrijker. Werkgevers zullen profiteren als ze mensen van allerlei leeftijden weten te verleiden om hun bijdrage juist bij hen te willen leveren. Werkgevers die op deze ontwikkelingen inspelen maken optimaal gebruik van de mogelijkheden en kwaliteiten van de verschillende generaties.

Ook ouderen zullen moeten meebewegen. Je kunt de baan die je wilt alleen maar vinden als je gaat netwerken. Dat is ook de kern van de outplacementtrajecten bij Active Case Management.
Voor meer informatie vul het deelnameformulier in. Wij maken een vrijblijvende afspraak met u om uw situatie goed beeld in te brengen om dan gezamenlijk te beoordelen of wij een geschikt traject voor u kunnen ontwikkelen.